Regisztráció1. Belépés/Regisztráció


A honlapon az online biztosításkötés folyamán, a Belépés menüben található Regisztráció menüpontra kattintva megadhatja a regisztrációhoz szükséges adatait. A regisztráció során meg kell adnia a teljes nevét, az e-mail címét és egy jelszót. Fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg. Egyes oldalak látogatásának, olvasásának, letöltésének feltétele a regisztráció. A honlap tulajdonosa jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a honlap rendeltetésszerű használata. A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti az info@sportbiztositas.net email címre küldött üzenet útján. A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában részére az oldal üzemeltetője a hírleveleket, illetve az akciókról szóló értesítéseket , a megkötött biztosítási termékek teljes tájékoztató anyagát, magát a biztosítási kötvényeket elektronikus formában megküldje. A regisztrált felhasználó az info@sportbiztositas.net email címre küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni. A regisztrált felhasználó csak saját nevében regisztrálhat, illetve járhat el. A regisztráció során megadott adatait a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük.

(Ld Adatvédelmi nyilatkozat)

Az adatlap kitöltése után Ön automatikusan e-mailt kap, melyben található egy link, melyre rákattintva aktiválhatja regisztrációját. A regisztráció során megadott adatait a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük. A regisztrációkor megadott adatok az online biztosításkötés folyamán az „Adataim / Szerződéseim” menüpontra kattintva módosíthatók. Ha már regisztrált, a Bejelentkezés menüpontban az email címét és jelszavát beírva be tud jelentkezni, és már böngészhet is a regisztrációhoz kötött tartalmak között.
 

2. Felelősségkorlátozás


A honlap böngészése feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve látogató tudomásul veszi, hogy a böngészéssel kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról, és az azon tárolt adatok védelméről. A honlap nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan
- a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
- az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
- az információtovábbítási késedelemből adódó,
- vírusok okozta,
- szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
- vonal vagy rendszerhibából
adódó károkért.

A honlap jogosult a regisztráció feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.

Cég neve: F&V Invest Kft.
Székhely: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 20. II.em 2
Adószám: 14478301-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-073113
Ügyvezető: Vásárhelyi Balázs
Telefonszám: 06-72-820-168
Fax: 06-72-225-894


2019. január 1.                                                                             F&V Invest Kft.

 
elérhetőség

Amennyiben kérdése vagy javaslata van, az alábbi elérhetőségek bármelyikén kereshet minket.

Amennyiben a biztosításkötés előtt vagy kötés folyamán lenne kérdése a termékekkel vagy a folyamattal kapcsolatban, írhat vagy telefonálhat nekünk
(pl.: "nem kaptam meg a kötvényt", "nem tudom folytatni a kötést").

E-mail címünk:


info@sportbiztositas.net

Mobilszámunk:


+36 30 690 66 90
Telefonszámunk:


+36 72 606 600

Faxszámunk:


+36 72 606 601